Fortællinger fra klienter


 


Rejse i tidligere liv
”At rejse er at leve”
Reiki Healing
Jette´s historie
Søs´s historieRejse i tidligere liv:

At høre om det og prøve det er godt nok 2 forskellige ting.
Først i december havde jeg min første rejse tilbage til et tidligere liv. 

Jeg havde gjort mig mange forestillinger om hvad det nu var og hvordan. Og jeg må sige, alt hvad jeg havde forestillet mig holdt IKKE.

Det kan siges meget kort en rejse tilbage kan ikke beskrives det skal opleves.

Jeg var selvfølgelig meget skeptisk og havde svært ved at fatte det der foregik men ret hurtig var jeg der bare og alt andet omkring mig blev ligesom tåget.

En rigtig dejlig oplevelse som jeg helt sikkert skal prøve igen.

Lige efter synes jeg ikke jeg havde fået andet ud af det end oplevelsen men nu kan jeg pludselig mærke at jeg har fået en ro i mig selv som ikke var der før. 

Bevidstheden om at jeg har levet sammen med flere af min familiemedlemmer før er også rigtig dejlig at vide, tænk dig når du mister din kære så er det ikke for altid men kun indtil i ses igen, ja og så er jeg jo ikke mere mørkeræd, for det blev jeg kureret for under rejsen.

De bedste hilsner fra
Anette i dette liv
Vi mødes måske i det næste..... :o)”At rejse er at leve”.

Så klogt blev det sagt for mange år siden. Og det har de fleste gjort lige siden. Også jeg. Jeg har været mange steder. Dette både under fysiske rammer men også i mine drømme. Overalt i hele den vidunderlige verden. I drømmenes og fantasiens verden.
Herfra er der ikke langt til den åndelige verden. Og i den verden besluttede jeg mig  at rejse en dejlig vinterdag i Helles selskab. Den åndelige verden er ikke ukendt for mig. I dennes rammer har jeg bevæget mig i årevis, og føler mig ofte mere tryg her end i den virkelige verden. Med Helle ved min side kunne det blot blive endnu god oplevelse.
Helle startede med at sætte mig grundigt ind i hvad der skulle foregå, hvordan vi skulle rejse og hvad jeg eventuelt kunne støde på undervejs. Jeg tog af sted under trygge forhold med Helle som ledsager og rygsækken pakket med de rigtige redskaber.
Jeg blev til fulde mættet af fantastiske rejseoplevelser. Under andre himmelstrøg i en helt anden tid, oplevede jeg mig selv som en anden person der vågnede af sin vinterhi. En slags genfødsel af en glemt personlighed der som et frø blev vandet for så at vokse og gro, så frøets indhold med et var synligt for mig igen. Ligesom følelsen af at åbne et gammelt skrin fra min tidlige barndom fyldt med minder, dufte, billeder og lyde. En stærk oplevelsen af at åbne livets bog, - min egen bog. Læse et enkelt kapitel, forstå det og herefter lukke bogen igen. Klogere på mig selv, på mine handlinger og på livet.
Så jo.
”At rejse er at leve”.
Både under fysiske rammer, i drømmenes og fantasiens verden, men ligeledes tilbage i tiden under kyndige, varme og trygge rammer som sammen med Helle.
 
Anne Diuman Mikkelsen
  

Reiki Healing
Jette´s historie

For lidt over 4 år siden udviklede jeg pludselig astma. Jeg har ikke haft børneeksem eller allergier (- udover nikkelallergi tilbage i 80’erne, hvor vi jo gik med alle mulige frygtelige legeringer i ørerne og på huden.) I starten mærkede jeg mest astmaen når jeg løb, hvilket jeg gjorde meget, på det tidspunkt – havde netop samme sæson løbet 2 stk. ½-maraton. Lægerne gav mig derfor diagnosen: ”anstrengelsesudløst astma” og udskrev Spirocort og Bricanyl til mig. Jeg gennemgik flere serier af priktests og blodprøver, men allergier kunne man ikke identificere. Og så kunne jeg ikke rigtig komme videre indenfor den alm. Lægevidenskab.

Efter at have været gennem forskellige alternative behandlingsformer, stod det mig efterhånden klart, at min astma havde en sammenhæng med et kuldsejlet forhold til en mand, der mildest talt ikke havde behandlet mig særlig pænt – og hvorfra jeg gennem flere år oplevede svigt på svigt – og så nok ikke mindst måtte indse at jeg havde svigtet mig selv. 

Erkendelserne og den afstand der over år blev lagt til det skete, hjalp på min astma, og selvom mit medicinforbrug efterhånden var halveret, skulle der stadig medicin til dagligt. Efterhånden affandt jeg mig nok med, at sådan skulle det være resten af livet – at løbe holdt jeg desværre helt op med.

Takket være Helle og Reiki Healing har jeg imidlertid nu været fri af min astmamedicin i to mdr., er klar til at genoptage mit løb og gå sommeren i møde med fri og ubesværet vejrtrækning. SKØNT!

Glade forårshilsner fra 
Jette
 Søs´s historie

Under begge mine graviditeter, har jeg haft mange smerter da min iskasnerve kom i klemme. Under første graviditet var der ikke andet at gøre end bide smerterne i mig, hvilket kunne være svært. Under anden graviditet mødte jeg Helle. Hun introducerede mig for healing. Jeg havde ikke prøvet det før, og måtte lige forsikre mig at det ikke var skadeligt for fosteret. Da jeg var overbevist om dette fik Helle lov til at heale på mig, og jeg fatter ikke at jeg var så lang tid om at prøve det. Det var skønt at jeg kunne komme til Helle når jeg havde ondt. Nogle gange tog det en halv time andre gange en time og så var smerterne væk. 

Da min datter Julie på 2 år først på vinteren var meget forkølet, fik hun forkølet øre og det gjorde til tider meget ondt. Helle fik lov til at heale på hendes øre, og det var noget Julie kunne bruge, og det gjorde at hun kunne sove bedre om natten.

Helle har også healet på min søn da han var 4 uger gammel. Han var meget forkølet og havde brug for noget energi, hvilket Helle gav ham, vi kunne mærke at det hjalp da han faldt mere til ro.

Jeg kan kun anbefale at bruge healing, vi har været meget glade for det i vores familie.

Hilsen Søs
HP-Olsen@tele2adsl.dk